Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Obrovská tragédia: Caitlyn (†14) vdýchla deodorant, zmodrala a zomrela!

Caitlyn Allenová
Caitlyn Allenová (Zdroj: foto: fb)

BILLINGHAM - Obrovské nešťastie sa stalo v rodine 14-ročnej Caitlyn Allenovej. Zomrela po tom, čo vdýchla plyny z deodorantu. Rodičia zosnulej sa rozhodli tragický príbeh svojej milovanej dcéry zverejniť, aby vystríhali ostatných.

Len 14-ročná Caitlyn Allenová zomrela na otravu propán-butánom. Zverejnením nešťastnej nezmyselnej smrti svojej dcéry chcú rodičia varovať ostatných pred nebezpečnými sprejmi a výparmi z nich. Ich dcéra zomrela na otravu po vdýchnutí.

Caitlyn dýchala výpary z deodorantov v dome svojho priateľa. Výpary môžu mať rovnaké účinky ako syntetická droga LSD. Propán-bután je vysoko narkotický. Privolaní lekári jej už nedokázali pomôcť. Patológ, ktorý robil pitvu uviedol, že príčinou smrti bola intoxikácia propán-butánom. Stopy po ňom našiel v nose nebohej dievčiny. Keď teenagerku našli, bola celá modrá a nedýchala.

„Chcem len, aby ostatní rodičia vedeli, že sa niečo také môže stať aj ich synom alebo dcéram,“ povedala pre Daily Mirror matka nebohej Kelly Brownová. Ďalej uviedla, že o podobnej tragédii nikdy nepočula.

Skormútená rodina a priatelia navštevujú hrob nebohej Caitlyn na cintoríne Cowpen Bewley pravidelne. Príbeh ich milovanej má byť výstrahou pre všetkých.

Rozhodne nič podobné neskúšajte, tragický osud dievčiny si verejnosť pripomína aj na sociálnej sieti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu