Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chuťovka z fast-foodu: Hádajte, čo si zákazníčka našla v cheeseburgeri!

Cheeseburger s pochúťkou vo vnútri Zobraziť galériu (3)
Cheeseburger s pochúťkou vo vnútri (Zdroj: TMZ)

LOVEJOY - Zamestnankyňa reštaurácie rýchleho občerstvenia v americkom štáte Georgia dala hamburgeru celkom novú chuť. Pridala totiž do neho jednu nelegálnu ingredienciu, po skonzumovaní ktorej sa u jednej zákazníčky vyskytli zdravotné problémy. Tvrdý trest ju neminul.

Amy Seiberová ešte donedávna pracovala pre sieť reštaurácií Wendy's. Počas jednej šichty si zapálila jointa, akoby sa nechumelilo. Potom dostala "skvelý" nápad a nedofajčenú cigaretu schovala do cheeseburgera, ktorý práve pripravovala.

Chuťovka z fast-foodu: Hádajte,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TMZ)

Zákazníčka, ktorá si ho kúpila, ohorok samozrejme našla a privolala políciu. Po jej príchode sa tridsaťdvaročná Amy ku všetkému bez okolkov priznala. Strážnici ju zatkli a obvinili z držania marihuany. Okrem toho dostala okamžite vyhadzov.

Chuťovka z fast-foodu: Hádajte,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TMZ)

U poškodenej ženy sa krátko nato objavili príznaky otravy a musela byť hospitalizovaná. Spoločnosť Wendy's sa ponúkla, že jej preplatí účet za lekársku starostlivosť. Taktiež jej darovala poukaz v hodnote 50 dolárov, informuje portál tmz.com.

"Je nám veľmi ľúto, že došlo k tomuto incidentu. Dotyčná zamestnankyňa porušila pravidlá a nezaobchádzala správne s potravinami. Preto sme ju hneď prepustili," povedal zástupca reštaurácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu