Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Posledná príležitosť na nakupovanie darčekov!

Posledná príležitosť na nakupovanie darčekov! Zobraziť galériu (3)
Posledná príležitosť na nakupovanie darčekov!

Nemáte čas chodiť po obchodoch a radi by ste ešte stihli kúpiť niečo pekné pre Vašich blízkych? Využite našu ponuku darčekov na poslednú chvíľu! Nájdete medzi nimi prekvapenia pre deti, dámy, pánov alebo praktické veci do domácnosti.

Aby ste zvládli predvianočný zhon s ľahkosťou a v pohode, samotné Vianočné sviatky v radosti a pokoj, trochu sme Vám to uľahčili.

Nemáte esťe vianočnú dekoráciu? Mysleli sme na to a pripravili sme zaujímavú ponuku. Vianočné dekorácie teraz až so 70% zľavou.

Vianoce sú určite najpríťažlivejším sviatkom v roku hlavne pre tých najmenších, naše deti. Mysleli sme i na ne a v našej ponuke teraz nájdete stavebnice Lego a plyšové hračky so zľavou až -50%.

Prípadne Vám radi poradíme s výberom aj my v našej vianočnej sekcii.

Vianočný čas je časom pokoja. Koniec roka, keď sa všetci stretávame v rodinnom kruhu a sme spolu. Čas zázrakov a mnohých túžob, pohladení i nežných objatí, čas nádejí a sĺz šťastia, čo stekajú jemne po tvári. Dúfame, že Vás aspoň trochu odbremeníme od toho vianočného zhonu a prispejeme k Vášmu pokoju. Tak až zvony ohlásia príchod čarokrásnych Vianoc, zabudnite na všetky starosti a prežite ich v šťastí a radosti.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu