Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nežiaduce potenie v zime? Zastavte ho raz a navždy!

Nežiaduce potenie v zime? Zastavte ho raz a navždy! Zobraziť galériu (6)
Nežiaduce potenie v zime? Zastavte ho raz a navždy! (Zdroj: PR článok)

Hoci je to neuveriteľné, mnohým z nás robí potenie problémy nielen v lete, ale aj v chladných mesiacoch ako je práve tento. Často nás prepadáva pri prechode z chladného vonkajšieho prostredia do vykúrených budov alebo dopravných prostriedkov, ktoré nám doslova dokážu premáčať oblečenie a nielen to. Premrznuté dlane a chodidlá alebo pot zdobiaci tvár Vám na nálade rozhodne tiež nepridajú. Ovláda potenie Váš život a osobnú pohodu? Potom sa Vám bude tento článok hodiť!

Nežiaduce potenie v zime?
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR článok)

Ako sa zbaviť potenia hlavy a tváre?

Potenie v tvári následkom náhle zvýšenej okolitej teploty alebo stresovej situácie je doslova katastrofou. Na rozdiel od iných typov nežiaduceho potenia ho však nemožno nijako skryť a je nutné sa tak konfrontovať s často nepochopiteľnými reakciami svojho okolia na tento nežiaduci stav. Rovnako ako potenie rúk, tak aj potenie hlavy, čela a tváre pôsobí veľmi zlým prvým dojmom a dokáže reálne ničiť sebavedomie takto postihnutého jedinca. Riešenie však existuje a je rýchlejšie a trvalejšie než ste si kedy mysleli. Na nasledujúcom odkaze sa dozviete všetko o tom, ako sa tohto typu nežiaduceho potenia navždy zbaviť.

Zistite ako definitívne vyriešiť nadmerné potenie hlavy.

Nežiaduce potenie v zime?
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR článok)

Ako sa zbaviť potenia pod pazuchami?

Potenie v oblasti podpazušia postihuje snáď každého človeka na tejto planéte. Prečo by inak existovalo toľko druhov najrôznejších dezodorantov a antiperspirantov, ktoré sa snažia tento typ potenia utlmiť. Obrovské prepotené kruhy pod pazuchami spôsobené nielen teplotou, ale aj stresom a nervozitou, však tieto bežne dostupné prostriedky dokážu zvládnuť ťažko. Kliknutím na nasledujúci odkaz zistíte o problematike nežiaduceho potenia pod pazuchami a jeho liečby oveľa viac.

Zistite ako definitívne vyriešiť nadmerné potenie pod pazuchami.

Nežiaduce potenie v zime?
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR článok)

Ako sa zbaviť potenia nôh?

Potenie nôh nie je len doménou mužov, aj keď tomu mnoho reakcií najmä nežnejšieho pohlavia môže napovedať. Prepotené chodidlá je zvlášť v letnom období takmer nemožné obuť do otvorených topánok alebo papúč, pretože noha buď vykĺzava alebo sa na ňu kvôli potu lepí veľké množstvo prachu. V zime sa zasa nohy nielenže potia, ale sú doslova studené ako ľad. Ak sú Vaše nohy neustále spotené a studené ihneď po prebudení, alebo máte problémy s ich zápachom, na nasledujúcom odkaze zistíte o problematike a hlavne zastavení nežiaduceho potenia nôh mnoho užitočných informácií.

Zistite ako definitívne vyriešiť nadmerné potenie nôh.

Nežiaduce potenie v zime?
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR článok)

Ako sa zbaviť potenia rúk?

Potenie rúk, najmä dlaní, doslova znemožňuje tak spoločensky významnú vec, akou je podanie ruky. Podľa tohto pozdravu si takmer každý človek vytvára prvý dojem o svojom partnerovi a taký spotený pozdrav môže zničiť nejedno zoznámenie alebo pracovnú schôdzku. Pritom sa nejedná len o následok vysokej okolitej teploty, ale hlavným spúšťačom býva stresová situácia alebo aj obyčajná myšlienka na potenie, ktoré pokryje dlane potom behom pár krátkych sekúnd. Máte ruky spotené a studené ako ľad počas celej zimy? Dá sa to riešiť! O problematike a liečbe nežiaduceho potenia rúk sa dozviete viac na nasledujúcom odkaze.

Zistite ako definitívne vyriešiť nadmerné potenie rúk.

Nežiaduce potenie v zime?
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR článok)

Ako sa zbaviť potenia chrbta, zadku, brucha alebo hrudníka?

Ako už bolo povedané, nežiaduce potenie sa môže objaviť kdekoľvek na tele, zadok, chrbát, hrudník a mnoho ďalších častí tela nie je výnimkou. Potenie väčšinou prichádza pri prechode z chladnejšieho prostredia do prostredia s vyššou okolitou teplotou. V lete typicky z klimatizovanej miestnosti alebo z automobilu von a v zime naopak pri príchode zvonku do vyhriatej miestnosti alebo dopravného prostriedku. Pot potom dokáže premáčať oblečenie tak, že by sa dalo doslova žmýkať. Našťastie ani týchto typov nežiaduceho potenia nie je ťažké sa zbaviť. Na nasledujúcom odkaze sa dozviete, aké jednoduché to môže byť .

Zistite ako definitívne vyriešiť nadmerné potenie chrbta, brucha a hrudníka.

-Reklamná správa- 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu