Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drsný žart na výročie: Roman chcel nachytať priateľku, tá jeho šokovala ešte viac!

Roman ostal po priznaní priateľky v šoku
Roman ostal po priznaní priateľky v šoku (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Máte piate výročie s priateľkou a ako lepšie ho osláviť než predstierať, že ste ju podviedli. Tak takýto šialený nápad dostal mladík zo Spojených štátov. Čo malo byť pôvodne žartom, sa zmenilo na nepríjemné zistenie. Ale ani tak ešte nebol všetkému koniec.

Roman Atwood je známy recesista, ktorý si rád strieľa z iných ľudí. Naposledy chcel nachytať svoju priateľku, s ktorou chodí už päť rokov. Pri tejto príležitosti si pre ňu prichystal "prekvapenie". Počas dovolenky na ostrove Aruba Britney oznámil, že jej bol neverný. Do hotelovej izby samozrejme predtým nainštaloval skrytú kameru, ktorá všetko nahrala.

"Zlatko, musím ti niečo povedať. Vieš, keď som bol pred troma týždňami v Los Angeles, tak som tam stretol jedno dievča a podviedol som ťa. Prisahám, už to nikdy neurobím, úplne som to pos*al," hovorí Roman.

Britney sa hneď rozplakala a so šokujúcim priznaním o nevere vyrukovala aj ona. Atwood takúto reakciu nečakal ani v tom najhoršom sne a začal strašne zúriť. Brunetka však nakoniec zahlásila, že si robila srandu. Horúce chvíle sa frajerovi rozhodla pripraviť po tom, ako ho videla ukrývať v spálni kameru.

Roman chcel nachytať priateľku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu