Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Google zachytil ďalšiu záhadu: Nad cestou sa vznáša Ježiš s Pannou Máriou!

(Zdroj: google earth)

WALENSEE - Služba spoločnosti Google zachytila nad frekventovanou švajčiarskou cestou boží obraz. Podľa niektorých totiž vyzerá ako zahalený Mesiáš v sprievode svojej matky Panny Márie. Nuž, ľudská predstavivosť vie byť nekonečná.

Tmavá postava Božieho syna sa nachádza na ľavej strane snímky, zatiaľ čo po jeho pravici stojí obraz jeho matky vytvorený z ružovej a bielej farby. Panna Mária vyzerá byť oblečená do splývavých šiat so sklonenou hlavou a rukami zloženými k modlitbe.

Záber bol zachytený nad švajčiarskou diaľnicou A5 pri švajčiarskom Walensee a zaradí sa tak medzi ďalšie bizarné snímky, ktoré urobila služba Google Street View. Medzi tie patria nielen prostitútky vykonávajúce svoje remeslo popri cestách, naháči pred svojimi domami, ale napríklad aj iné paranormálne javy v podobe UFO.

Google zachytil ďalšiu záhadu:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: google earth)

Svätý obrázok zo Švajčiarska je však tak trochu unikát, hoci božia tvár sa zvykne objavovať na tých najnemožnejších miestach, ako sú kmene stromov, na hriankach vytiahnutých z hriankovača či v arašidovom masle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu