Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zázrak za pár minút: Z tínedžerky (18) s vredami na tvári sa stala kráska!

Verili by ste, že to je tá istá osoba? Zobraziť galériu (2)
Verili by ste, že to je tá istá osoba? (Zdroj: YouTube)

TORONTO - Elaine Mokková z Kanady má tú smolu, že patrí medzi ľudí, ktorí trpia silným akné. Dostupná liečba nezaberá a tak, ak chce dievčina vyjsť medzi ľudí, nezostáva jej nič iné, ako sa "zamaskovať". Síce na to potrebuje tony mejkapu, ale výsledok je naozaj ohromujúci.

Ak vás dokáže nahnevať prítomnosť jednej vyrážky na čele, čo by ste robili, keby ste nimi mali posiatu celú tvár. Tak ako osemnásťročná Elaine, ktorá trpí ťažkou formou akné. "Keď sa s niekým rozprávam, vidím, ako mi zhrozene očami prechádza po tvári. Veľmi zneistiem a chce sa mi vtedy plakať," povedala smutne študentka.

Zázrak za pár minút:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Napriek tomu sa rozhodla o svojom probléme verejne prehovoriť a natočiť video, ktoré zobrazuje, ako sa s ním vysporiadava. "Chcem sa s mojím pribehom podeliť s ostatnými, pretože viem, že zďaleka nie som jediná, ktorá má takéto starosti," dodala Mokková.

V nasledujúcom videu sa už môžete presvedčiť o tom, aký je mejkap kúzelník. Elaine si ešte pred ním nanesie na tvár ochranné sérum a krém s antioxidačnými a protistarnúcimi účinkami. Potom už začína s aplikáciou jednotlivých vrstiev mejkapu a líčidiel. Na konci je mladá dievčina naozaj na nespoznanie.

Tínedžerka maskuje akné mejkapom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu