Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

MAPA krajín, kde dostanete baby najrýchlejšie do postele: Vieme, ako dopadli Slovenky!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: archív, targetmap.com)

BRATISLAVA - Cestovateľské príručky už neradia iba, kde dostanete najlepšie a zároveň najlacnejšie ubytovanie, kde na vás číhajú najkrajšie turistické atrakcie, alebo kde sa dobre najete. Tí, ktorí pobehali svet, si navzájom na internete posúvajú aj skúsenosti úplne iné druhu, ako napríklad tie, kde sa dá najrýchlejšie zbaliť baba na sexuálne radovánky bez toho, aby robila veľké drahoty. Na ich základe potom vznikla nasledujúca mapa.

Sexuálna potreba je vraj kľúčovým faktorom, ktorú nemožno u mužov ignorovať ani na cestách, a preto vedomie jej rýchleho uspokojenia mimo domova zmenšuje ich stres. Tí, ktorí putujú naprieč krajinami, údajne nemajú veľa času, aby si naštudovali miestne pomery a strácali kilometre dlhým hrkútaním, preto je lepšie, keď vedia, či môžu prejsť rovno k veci.

Zostavená mapa sexuálnej ochoty dievčat vo svete vychádza zo skúseností kontroverzného svetobežníka Daryusha Valizadeha a ďalších užívateľov jeho fóra. Krajiny sú označené farbami od tmavozelenej, cez žltú, oranžovú až po červenú, pričom toto odstupňovanie vypovedá o tom, ako rýchlo vám umožnia obyvateľky tej-ktorej krajiny prístup do svojich najtajnejších zákutí.

Tmavozelená - veľmi jednoduché dostať ženu do postele

Svetlozelená - jednoduché dostať ženu do postele

Žltá - normálna obtiažnosť dostať ženu do postele

Oranžová - ťažké dostať ženu do postele

Červená - veľmi ťažké dostať ženu do postele

MAPA krajín, kde dostanete
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gawker.com)

Ako sa dalo predpokladať, najťažšie to majú muži pri zvádzaní žien na Arabskom poloostrove, v Iráne, Iraku, či v Egypte. O niečo menej sa vytrápia v strednej časti Afriky, Austrálii, Severnej Amerike či vo Francúzsku a na Britských ostrovoch.

Väčšina Európy, kam spadá aj Slovensko, sa dostala na stupeň ľahkého zbalenia dievčaťa do postele, a predčili nás už iba niektoré krajiny v Afrike a v Južnej Amerike.

MAPA krajín, kde dostanete
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gawker.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu