Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Šialená zbierka: Mladíci pchali hlavy dievčatám medzi prsia!

Šup hlava medzi prsia.
Šup hlava medzi prsia. (Zdroj: YouTube)

KALIFORNIA - Kanál na YouTube s názvom 'Simple pickup' sa väčšinou zameriava na vtipy so sexistickým podtextom o tom, ako by chlapi mali zbaliť ženy a podobne. Najnovšie sa však postaral o rozruch tým, že sa vrhol na charitu, a to rovno takú, ktorá sa týka rakoviny prsníka. Zvolil však samozrejme postup, ktorý mnohí označujú za nechutný.

Mládenci na videu sa dušujú, že každé dievča, ktoré im dovolí vnoriť hlavu medzi svoje prsia a vydávať tam chvíľu zvuk motora, prispeje vlastne na dobrú vec 20 dolármi. Údajne im išlo hlavne o charatitívnu zbierku, ale kritici im vyčítajú, že sa iba snažili opäť raz na seba upútať pozornosť, a to tentokrát veľmi nevhodným spôsobom.

Aj napriek tomu sa našlo zjavne dosť záujemkýň, ktoré sa nechali presvedčiť a mladíci sa mohli pohrať v ich dekolte. Na konci vyzbierali až 2080 dolárov, čo svedčí o celkom hojnej účasti.

Okrem toho za každých 100-tisíc zhliadnutí tohto videa na YouTube, sa jeho tvorcovia vraj postajú o ďalší 100-dolárový príspevok. Momentálne sa počet zhliadnutí vyšplhal už na vyše štyri milióny, čo autori môžu považovať za obrovský úspech, ale aj útok na ich peňaženku.

Zbierka na rakovinu

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu