Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Neskutočný chlapec (4) v belgickom Talente: Divákov prevalcoval s Gangnam Style!

Tristan počas tanca.
Tristan počas tanca. (Zdroj: YouTube)

BRUSEL - Televízne talentové súťaže, ktoré sa po mnohých krajinách rozšírili ako huby po daždi, pravidelne ukazujú niekoľko naozaj neskutočných výkonov, ktoré si zaslúžia svetovú publicitu. Presne o niečo také sa v Belgicku postaral iba štvorročný chlapec, ktorý si publikum od prvého okamihu získal svojim rozkošným zjavom a keď zatancoval Gangnam Style už sa mu vôbec nedalo odolať.

Tristan Pangilian, ktorý má po rodičoch filipínske korene, je zatiaľ najmladším účastníkom tejto belgickej súťaže a veruže aj mnohí dospelí mu môžu závidieť priazeň publika. Chutný chlapček očaroval nielen porotu, ale aj obecenstvo, ktoré dokázal svojimi šikovnými pohybmi zdvihnúť zo sedačiek a vyslúžil si aj postup do ďalšieho kola.

Hoci mu jeho rodičia, ktorí ho do súťaže prihlásili, veľmi fandili, báli sa, že v ťažkej konkurencii nebude mať úspech. Strach mali však zjavne neodôvodnene, keďže hit od juhokórejského rappera PSY predviedol úplne bravúrne, a na konci nechýbal ani búrlívý potlesk.

Video s malým Tristanom sa okamžite stalo hitom a Filipínci, ktorí žijú v Belgicku sa ho chystajú v súťaži určite podporiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu