Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Televízna zábava sa posúva opäť ďalej

Televízna zábava sa posúva opäť ďalej Zobraziť galériu (3)
Televízna zábava sa posúva opäť ďalej (Zdroj: Samsung)

Vaša obývačka môže dostať nový dominantný prvok, ktorý vás prekvapí nielen dokonalým dizajnom, ale aj skvelými funkciami.

V našich zemepisných šírkach je všeobecným zvykom, že televízor je dominantou obývačky a centrom informácií či zábavy. To však ani zďaleka nevystihuje všetky možnosti, ktoré pomocou nového televízora môžete denne zažívať.

Pri sledovaní akéhokoľvek programu, či už športového priameho prenosu alebo filmu, zažijete najrealistickejší zážitok. A to bez ohľadu na zdroj obsahu, či už je to SD, HD alebo Full HD. Technológia QuadMatic Picture Engine upraví zdrojový obraz, odstráni vizuálny šum, vylepší detaily a zvýši ostrosť ešte predtým, než prevedie obraz do UHD rozlíšenia. Dokonalý obraz však nie je jediným, čo vás zaujme. Jednoduchosť ovládania a vynikajúce funkcie pre komunikáciu a zábavu robia tento televízor ešte unikátnejším.

Sledovanie televízie má byť hlavne relax. Či už preferujete oddych pri napínavom športovom prenose alebo sú vašou šálkou kávy filmy plné akcie, nikoho nepoteší, keď musí hľadať diaľkový ovládač na zmenu hlasitosti či akýkoľvek iný úkon. Práve preto Samsung vyvinul skvelé riešenie – nový model F9000 disponuje revolučnou možnosťou ovládať televízor jednoduchými a intuitívnymi gestami či hlasovými povelmi.

Ruka v ruke s jednoduchosťou ovládania ide aj minimalistický dizajn, ktorý zaujme na prvý pohľad. Pomocou OneConnect vás už nikdy nebudú rušiť káble vychádzajúce z televízora. Futuristický dizajn navyše dopĺňajú rôzne aplikácie, s ktorými sa budete cítiť ako v doteraz nepoznanom svete nekonečných možností zábavy a komunikácie.Smart Hub vám umožní prístup ku všetkým vašim fotografiám, videám či obľúbenej hudbe. Funkcia AllShare zasa zjednoduší prepojenie medzi vašimi Samsung zariadeniami pomocou domácej bezdrôtovej siete. Funkcie najnovšieho televízora Samsung F9000 tu však nekončia. Samsung On TV vám na základe znalostí vašich preferencií týkajúcich sa zábavy a vášho vkusu pri sledovaní televízie inteligentne odporučí obsah, ktorý si budete môcť vychutnávať. Už nemusíte strácať čas s prepínaním programov, iba pustíte televízor pomocou povelu „Hi TV“ a zábava na mieru môže začať!

www.samsung.sk/uhd

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu