Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Hádajte, koľko má toto dievčatko rokov: Poznáme jej recept na mladosť!

Susan Reynoldsová si môže stále pýtať študentskú zľavu.
Susan Reynoldsová si môže stále pýtať študentskú zľavu. (Zdroj: Daily Mail, )

EDINBURGH - Niektorí hovoria, že tajomstvom pevného zdravia je cvičenie, ďalší dobrý nočný spánok. Ale pre Susan Reynoldsovú (29), ktorá už osem rokov žije bez teplého jedla, je ním surová strava.

Mladá Škótka tvrdí, že jej prísny stravovací režim zložený zo surového ovocia, zeleniny, obilnín, semien, orechov a fazule stojí za jej úžasným zdravím a skutočnosťou, že si ju stále mýlia so 16-ročnou tínedžerkou.

Učiteľka jogy pripúšťa, že ako študentka milovala všetky veci z donášky, čínske jedlá a sendviče, ale po ceste do Indie, keď mala 21 rokov, sa všetko zmenilo. Teraz medzi jej obľúbené jedlá patrí studená polievka zo špenátu, bylinky a šalát.

Susan, ktorá v Edinburghu vedie svoju vlastnú spoločnosť zameranú na zdravý život, si nevie svoje rozhodnutie vynachváliť a hovorí, že od prvého okamihu sa cítila úplne inak. Podľa nej sa varením zabíjajú vitamíny a živiny, takže nevidí dôvod, prečo by to mala robiť.

Radšej sa vyhýba všetkým pokušeniam, a to aj alkoholu a dnes by jej nikto nehádal, že jej pomaly ťahá na tridsiatku, informoval portál metro.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu