Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Frajer odmietol sex: Ohrdnutá partnerka sa mu takto pomstila!

La Crystal King - Woolforková.
La Crystal King - Woolforková. (Zdroj: polícia)

FLORIDA - Odmietať sex nadržaným a podguráženým ženám sa nevypláca, pretože môžu zobrať nôž a poriadne sa ním oháňať. Rany od neho dostal práve partner La Crystal King-Woolforkovej (28) z Floridy, ktorá sa vrátila domov v nálade a keď ju mladík poslal s jej erotickými túžbami kade-ľahšie, neovládla sa.

Aby svojho partnera navnadila, začala so svojou kamarátkou predvádzať striptíz a všetko sa zvrhlo až na orálny sex. Keď však ani to muža nerozparádilo, aby sa k ženám pridal a užil si sexuálnych radovánok, bol zrazu oheň na streche.

Podľa portálu huffingtonpost.com jednoducho odmietol s opitou dvojicou čokoľvek mať, a tak La Crystal vzala nôž a svojho partnera napadla. Trafila mu oko, rameno a mohlo to dopadnúť oveľa horšie, keby sa mu nebolo podarilo v poslednej chvíli uniknúť. Potom si privolal pomoc a odviezli ho do nemocnice.

Nadržaná a ohrdnutá partnerka si za svoj čin vyslúžila obvinenie z pokusu o vraždu, hoci sa na súde vyhovárala, že mladík klame a len ho trochu "pohladkala" svietnikom. Okrem toho jej mal jednu vraziť päsťou do nosa. Čo potom v byte robil povaľujúci sa nôž, ktorý polícia našla, bude musieť ešte objasniť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu