Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladík nechcel dať frajerke: Začala vyvádzať ako besná, aj s bábätkom!

Ashley nezvládla odmietnutie
Ashley nezvládla odmietnutie (Zdroj: everyjoe.com)

GLENDALE - Ashley Marie Prenovostová Z Arizony čelí viacerým obvineniam po tom, ako ju nahneval priateľ a ona začala vyvádzať. Besneniu neuniklo ani štvormesačné bábätko, s ktorým zaobchádzala, akoby to bola handra.

Dvadsaťštyriročná brunetka dostala nedávno chuť na sex a od svojho partnera žiadala, aby ju uspokojil. Tomu sa ale príliš nechcelo a odmietol ju. To ale nemal robiť. Ashley to strašne nahnevalo, začala po ňom vrieskať, schmatla ich malú dcéru a behala s ňou po dome ako zmyslov zbavená. Raz jej dokonca padla aj na zem.

Neskôr sa dievčina niekoľkokrát hodila do steny a spôsobila si tak viaceré zranenia. Keď dorazila na miesto polícia, našla ju nahú a celú zakrvavenú. Zadržala ju a obvinila z viacerých trestných činov vrátane útoku na maloletú osobu, informoval portál Huffington Post.

Tento prípad sa stal len niekoľko dní po tom, čo za podobných okolností zatkli ženu letiacu z Baltimoru do Salt Lake City. Na palube lietadla sa totiž opila a potom sexuálne obťažovala vedľa sediaceho pasažiera. Ten na jej návrhy nereagoval, tak sa mu začala žena vyhrážať. Lietadlo muselo nakoniec núdzovo pristáť v Minneapolis, kde si agresorku prevzala polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu