Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pikantné VIDEO z hotela: Horúce scénky letušiek vo vani a striptíz!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Letecký prepravca British Airways pátra po dvoch svojich zamestnankyniach, ktoré zrejme natočili pikantné video a dali ho na internet. Zvodné hry vo vani, vzájomné umývanie a vyzliekanie do spodnej bielizne zrejme nie je presne spôsob, akým by aerolinky chceli, aby sa prezentovali ich letušky.

British Airways začali prešetrovať zábery v snahe zistiť, či sú ženy v skutočnosti zamestnankyňami spoločnosti alebo iba majú na sebe podobné uniformy, vrátane menoviek a vzorovaných šatiek. Podľa denníka The Sun video vzniklo v hotelovej kúpeľni počas medzipristátia medzi letmi.

Záznam ukazuje, ako si ženy pustia sprchu a jedna druhej umýva vlasy, potom jej zamokrí blúzku, natrie šampónom a napokon jej pomôže vyzliecť sa do spodnej bielizne, aby ju tak znovu vo vani osprchovala.

Pikantné VIDEO z hotela:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Osemminútové video, ktorého bolo na Youtube zverejené v minulom roku, prilákalo množstvo zvedavcov, ktorí nešetrili ani komentármi pod ním. "To mi pripomína, prečo som sa stal pilotom," znie jeden z nich.

Hovorca British Airways potvrdil, že spoločnosť sa snaží ženy identifikovať a vypátrať. Aký im hrozí trest v prípade, že naozaj ide o ich letušky, britské denníky neuviedli.

Pikantné video s letuškami

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu