Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pomsta podvedenej manželky: Milenku chytila za vlasy a zhodila z útesu!

Lisette zhadzuje svoju rivalku do rokliny
Lisette zhadzuje svoju rivalku do rokliny (Zdroj: YouTube)

AREQUIPA - Tak tento muž si v budúcnosti určite dobre rozmyslí, či ešte niekedy bude neverný. Keď ho totiž jeho manželka nedávno prichytila in flagranti s inou slečnou, tak sa rozzúrila, že ju zhodila z útesu do rokliny.

Lissette Lupo Mamaniová z Peru sa vzorne stará o svoju rodinu, a tak by čakala, že si ju za to bude manžel vážiť. Lenže ten jej namiesto slov vďaky zapichol pomyselný nôž do chrbta. Keďže Lissette popri domácich prácach zrejme nestíhala ukojiť jeho sexuálne vášne, našiel si milenku. 

Žena po čase začala tušiť, že Renzo chodí poza bučky. Chcela si byť na istom, tak sa rozhodla ho špehovať. A jej podozrenie sa potvrdilo. Akonáhle zbadala, že jej zákonitý manžel sa objíma so svojou milenkou Sandrou Bruna Morales, zasiahla. Chytila ju za vlasy a odtiahla až k okraju šesť metrov hlbokej rokliny, z ktorého ju potom zhodila.

Akoby zázrakom Moralesová neutrpela žiadne vážne zranenia. V nemocnici jej lekári ošetrili len pár škrabancov a pomliaždenín. Nie je známe, či polícia Mamaniovú z niečoho obvinila. Isté je len to, že neverného manžela medzičasom opustila. Informoval portál denníka Daily Mirror.

Manželovu milenku zhodila z útesu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu