Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Panika v USA: Dorazila k nim droga, ktorá rozožiera ľudí zaživa!

Ruský narkoman závislý na krokodílovi. Zobraziť galériu (3)
Ruský narkoman závislý na krokodílovi. (Zdroj: YouTube)

ARIZONA - V americkej Arizone tento týždeň zaznamenali prvé prípady novej strašidelnej drogy zvanej "krokodíl", Narkomanom, ktorí sú na nej závislí, rozožiera zaživa vnútornosti, je horľavá a zanecháva kožu podobnú plazom. Tamojší odborníci sa boja, že v krajine dôjde k epidémii.

Droga, ktorá pochádza z Ruska, je trikrát lacnejšia ako heroín a tvorí ju zmes kodeínu, benzínu, riedidla, kyseliny chlorovodíkovej a červeného fosforu.

Toxikologické centrum v USA s najväčšou pravdepodobnosťou narazilo na drogu, keď dvaja narkomani skončili na jednotke intenzívnej starostlivosti po čom, čo prišli s odstávajúcim mäsom, odhalenými kosťami a kožou podobnou krokodílovi.

Panika v USA: Dorazila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Mali sme dva prípady minulý týždeň, ku ktorým došlo v Arizone," povedal doktor Frank LoVecchio, riaditeľ Banner's Poison Control Center pre KPHO.com. "Pokiaľ je mi známe, ide o prvé prípady v Spojených štátoch, ktoré sú hlásené. Takže sme veľmi vydesení," pokračoval.

Časté užívanie drogy spôsobuje praskanie ciev, zanecháva kožu zelenú a šupinatú a nakoniec vyvolá gangrénu, takže mäso začne hniť. V Rusku vyhľadalo liečbu až 2,5 milióna ľudí postihnutých týmito príznakmi a podľa portálu dailymail.co.uk je priemerná dĺžka života užívateľa len dva až tri roky.

Panika v USA: Dorazila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

LoVechhio odmietol komentovať momentálny stav dvoch užívateľov v USA, ale tvrdí, že bez dymu nie je ohňa. "Bojím sa, že prípadov bude stále viac a viac," dodal.

V Rusku sa krokodíl šíri medzi mladými ľuďmi ako vírus a tí, ktorí sa dokážu závislosti zbaviť, sú znetvorení do konca života. Niektorí dokonca skončia okrem hrozných jaziev s poškodením mozgu a reči. Najviac prípadov doteraz zaznamenali na Sibíri a Ďalekom východe, pričom za posledných päť rokov sa počet užívateľov strojnásobil. Len v roku 2011 zhabali v Rusku 65 miliónov dávok.

Videá nie sú vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Príšerné a otrasné: Takto dopadli užívatelia ruskej drogy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu