Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Úlovok roka: Táto kráska (27) zbalila ženatého šéfa (40) Google!

Vydrží to Amande a Sergejovi? Zobraziť galériu (3)
Vydrží to Amande a Sergejovi? (Zdroj: internet)

SAN FRANCISCO - Ešte pred pár týždňami ju poznal len málokto. Amanda Rosenbergová si po škole našla prácu v londýnskej pobočke spoločnosti Google. Tá sa jej však málila a rozhodla sa odísť priamo do srdca firmy. A práve v Kalifornii padla do oka jej ženatému zakladateľovi, s ktorým teraz randí!

V Google sa momentálne nerozpráva o ničom inom než pomere, ktorý má štyridsaťročný spoluzakladateľ Sergey Brin s o trinásť rokov mladšou Amandou. Krásna Angličanka, ktorá študovala na rovnakej univerzite ako princ William a jeho manželka Kate Middleton, pracuje na pozícii vedúcej marketingu v projekte Google Glass. Určite si je dobre vedomá toho, koho sa jej podarilo zbaliť. Brin totiž s majetkom v hodnote 12 miliárd dolárov (zhruba 9 miliárd eur) patrí k najbohatším ľuďom sveta.

Ako veľmi to spolu dvojica myslí vážne, zatiaľ nevedno. Faktom však zostáva, že Brin je už viac ako šesť rokov ženatý s Anne Wojcicki, s ktorou má dve deti. Ak by sa s ňou chcel rozviesť, prišiel by o polovicu svojho bohatstva.

Takáto pohoda medzi manželmi je už minulosťou
Zobraziť galériu (3)
Takáto pohoda medzi manželmi je už minulosťou  (Zdroj: internet)

Brinovci však majú už dlhšie problémy, čo potvrdil aj hovorca Google, keď vyhlásil, že spolu už niekoľko mesiacov nežijú. A keďže Sergej je celkom pohľadný chlap, ktorý navyše netrpí núdzou, bolo len otázkou času, kedy sa na verejnosti objaví s novou partnerkou.

Amanda na svoj háčik ulovila zlatú rybku
Zobraziť galériu (3)
Amanda na svoj háčik ulovila zlatú rybku  (Zdroj: internet)

Britskému denníku Daily Mail sa v tejto súvislosti podarilo skontaktovať s bývalým priateľom Rosenbergovej, ktorý na ňu čo-to prezradil. "Amanda si je vedomá toho, že je veľmi atraktívna žena a vie to aj patrične využiť vo svoj prospech. Mužov si dokáže rýchlo omotať okolo prsta, tak, ako to kedysi urobila aj so mnou," povedal dvadsaťosemročný Ewan Butler.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu