Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tragikomické VIDEO: Ruská loď preváža autá, prišli vlny a ostatné musíte vidieť!

Autá veselo padali z paluby
Autá veselo padali z paluby (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Je to možné? Viac ako päťdesiat áut z paluby ruského trajektu skončilo pod vodou. Loď sa totiž dostala do búrky a tá si s autami robila čo chcela. Video dokazuje, že zrejme ani jedno z áut nebolo na palube ukotvené.

Podľa popisu videa je zrejmé, že autá prepravoval trajekt z japonského mesta Tojama do ruského Vladivostoku. Pravdepodobne ide o autá, ktoré si ruskí zákazníci kúpili v dražbe a po príchode lode do Ruska si mali svojich nových miláčikov prevziať. Kapitán trajektu však zrejme nepomyslel na to, čo sa môže s autami stať, keď loď vôjde do búrky. Stalo sa toto:

Päťdesiatdva automobilov skončilo pod morskou hladinou a zbytok sa voľne kĺzal po kymácajúcej sa palube. Prepravná spoločnosť zrejme dobre vedela, prečo dala majiteľom áut do prepravnej zmluvy klauzulu o tom, že súhlasia s tým, aby autá loď prepravila na palube a na zodpovednosť zákazníka. Škandalózny transport sa podľa popisu odohral v marci. Ostáva dúfať, že si nikto v Rusku nenaplánoval letnú dovolenku na novom aute.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu