Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ženu (28) poštípala mucha: V bruchu sa jej uhniezdilo 14 lariev!

Z rany vykúka červík Zobraziť galériu (2)
Z rany vykúka červík (Zdroj: YouTube)

LIVERPOOL - Mladá Britka Catherine Stewartová sa nedávno vrátila z Afriky, kde pôsobila ako charitatívna pracovníčka. Doma si našla na tele pár štipancov, ktorým spočiatku nevenovala príliš veľkú pozornosť. Jeden z nich ale po čase zožltol, a tak ho pritlačila. Lenže namiesto hnisu z neho vyšli larvy.

Dvadsaťosemročnú Liverpoolčanku vyslali do Gambie z charitatívnej spoločnosti, pre ktorú pracuje. Keď pricestovala naspäť do Británie, všimla si, že má na bruchu niekoľko červených bodiek. Boli to štipance od hmyzu, ktorým nepripisovala dôležitosť.

Na jednom z nich sa ale neskôr objavila žltá hlavička, tak sa ju Kate rozhodla vytlačiť. Akonáhle pritlačila prsty ku koži, z ranky vyliezol červík. Dokopy ich odtiaľ pinzetou vytiahla šesť.

Ženu (28) poštípala mucha:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Manžel Paul ju okamžite odviezol do nemocnice. Lekári zistili, že Stewartovú poštípala mucha tumbu, ktorej larvy keď sa dostanú pod kožu hostiteľa, živia sa jeho mäsom. Z rany pacientky potom vytiahli ešte ďalších osem červov.

Ženu (28) poštípala mucha:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Napriek nepríjemnej skúsenosti sa Kate plánuje do Afriky vrátiť. "Moja práca je veľmi dôležitá a nič, ani mušie larvy, mi v nej nezabránia," povedala odhodlane denníku Daily Mail.

V ženinom bruchu sa hmýrili larvy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu