Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Arogantná milionárska dcérka (19): Opitá nabúrala s BMW a vyhrážala sa ocinkom!

Laura Binchová Zobraziť galériu (3)
Laura Binchová (Zdroj: Daily Mail)

DERBY - Stačí mať bohatých rodičov a niektoré deti majú pocit, že je všetko dovolené! Presne podľa toho sa zachovala aj Britka Laura Binchová, ktorá so svojím BMW nabúrala opitá do troch domov a namiesto ospravedlnenia sa odvolávala na majetok svojho otca.

Tínedžerka, ktorá býva v dome s desiatimi spálňami je zjavne zvyknutá na luxus, ktorý jej poskytujú jej rodičia. Otec síce prevádzkuje realitnú spoločnosť, ale výchovu svojej rozmaznanej dcéry asi zanedbal. Inak by si namyslená dievčina v októbri minulého roka nesadla opitá za volant.

Binchová najprv popíjala šampanské doma s dvomi priateľmi, keď sa rozhodla, že je načase si trochu užiť a autom zamierila do neďalekej krčmy, ktorú tiež vlastní jej otec. Po tom, čo personál usúdil, že už má partia dosť, vyšla na parkovisko a hodlala sa opäť prevetrať svoj kabriolet BMW. Aj napriek tomu, že ju jej priatelia odhovárali, nedala si povedať.

V zóne s povolenou rýchlosťou 50 km/h išla tak rýchlo, že stratila kontrolu nad vozidlom a o pol druhej ráno "upravila" fasádu viacerým domom. Cestou stihla zbúrať bezpečnostnú bariéru, ktorej tyč skončila v pohovke Matthewa Fleminga, ktorý v tej chvíli pozeral televíziu.

Arogantná milionárska dcérka (19):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Daily Mail)

Binchová sa však nemala k tomu, aby sa obyvateľom ospravedlnila a zaujímala sa o ich zdravie. Namiesto toho argumentovala vetou: "Viete, kto je môj otec? Je bohatý!" Ani to jej však nepomohlo pri policajnom teste na alkohol, ktorý bol pozitívny. Namiesto toho sa vyhovárala, že jej vbehlo niečo do cesty.

Súd ale na jej slová nedbal a tento mesiac ju poslal odkrútiť si 6 mesiacov v inštitúcii pre mladistvých delikventov, okrem toho má zákaz šoférovania na dva roky a ak si bude ešte niekedy chcieť sadnúť za volant, musí opäť urobiť vodičské skúšky. Informoval portál dailymail.co.uk.

Arogantná milionárska dcérka (19):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu