Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Modelka (23) si dala zaplatiť nové prsia z daní: Teraz ich nenávidí!

Josie Cunninghamová
Josie Cunninghamová (Zdroj: thesun.co.uk)

LEEDS - Josie Cunninghamová z Leedsu zjavne netuší, čo chce a doplácajú na to daňoví poplatníci. Práve z ich peňazí jej tamojšie zdravotníctvo preplatilo zväčšenie poprsia z veľkosi 32A na 36DD, pretože vraj kvôli svojim malým prednostiam trpela emocionálnou traumou. Slečinka si síce najprv operáciu za 4800 libier pochvaľovala, no zrazu zmenila názor. Po šiestich mesiacoch od zákroku jej zrazu "balóny" prekážajú a chcela by ich bezplatné zmenšenie.

Jodie, ktorá ja mamičkou dvoch malých detí, sa vraj nevie uplatniť ako modelka, pretože jej prsia priťahujú priveľa negatívnej pozornosti. Okrem toho po medializácii prípadu po nej začali nahnevaní ľudia na ulici pokrikovať, aby vrátila peniaze.

Podľa nej však za všetko môže zdravotnícky systém, ktorý jej túto operáciu umožnil a zjavne zvolil na začiatok nesprávnu veľkosť. Mal by tak vraj prevziať zodpovednosť a urobiť jej nové prsia tentokrát s menšími implantátmi.

Asi sa už nepamätá, ako sa jej nestihli ani zahojiť jazvy a už sa chválila, že chce byť druhou Jordan. "Nové prsia zmenili môj život. Teraz sa už nemôžem dočkať, kedy urobím fotenie v plavkách a hore bez a stanem sa novou Katie Price. Chcem, aby svet videl moje nové ja, chcem peniaze a slávu práve tak ako Katie - a moje nové prsia ma k tomu privedú," prezradila vtedy denníku The Sun.

Zdá sa však, že nerozhodná žena svoj nápad oľutovala a na úkor druhých by si chcela zafincovať svoju dráhu modelky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu