Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Takmer ako Ficova fitneska: "Modelka" (22) si dala zaplatiť nové prsia z daní!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: thesun.co.uk)

LEEDS - Josie Cunninghamová (22) z britského Leedsu sa môže pochváliť novými prsiami veľkosti 36DD, ktoré podľa nej odštartujú jej hviezdnu kariéru. Dievčina, ktorá chce mať rovnako búrlivý život ako glamour modelka Katie Price, má dôvod na úsmev. Pokým iné ženy si museli drahú plastiku zaplatiť zo svojho vrecka, jej ju zafinancoval Národný zdravotný systém (NHS), čiže daňoví poplatníci. Slovákom to mohlo pripomenúť prípad dotácie z rezervy predsedu vlády. Za peniaze daňových poplatníkov si dala totiž vylepšiť nechty fitneska Eva Martinková.

Josie, ktorá zarobila 9000 libier (približne 10 570 eur) ako pracovníčka telefonického predaja, zistila, že takto dieru do sveta nespraví a rozhodla sa uberať iným smerom. Svoju plochú hruď vylepšila z veľkosti 32A na 36DD pomocou plastickej chirurgie a operáciu v cene 4800 libier (cca 5640 eur) jej zaplatili daňoví poplatníci. Stačilo sa svojmu lekárovi zveriť že jej "lentilky pod kobercom" spôsobujú emocionálnu traumu. Ako sa neskôr priznala, bol to iba výmysel.

Odkedy sa jej jazvy zahojili, nevie si svoje nové prednosti vynachváliť. Teraz jej jej najväčším želaním stať sa rovnako známou ako Katie Price, na čom začala pracovať novým opálením, zbieraním kabeliek Louis Vuitton a zaobstaraním si čivavy. Napísal portál thesun.co.uk.

"Nové prsia zmenili môj život. Teraz sa už nemôžem dočkať, kedy urobím fotenie v plavkách a hore bez a stanem sa novou Katie Price. Chcem, aby svet videl moje nové ja, chcem peniaze a slávu práve tak ako Katie - a moje nové prsia ma k tomu privedú," prezradila matka dvoch malých detí, Harleyho (5) a Frankieho (2), ktoré sa chystá nechať u rodičov, zatiaľ čo ona si bude plniť svoj sen o modelingu.

Matthew Sinclair, výkonný riaditeľ Aliancie daňových poplatníkov, však označil jej krok za plytvanie peňazí: "NHS má slúžiť pre ľudí s vážnymi zdravotnými potrebami, nie ako prostriedok na pomoc kvázi modelke v jej kariére. Šéfovia NHS nesmú dovoliť, aby bol systém manipulovaný ľudmi, ktorí chcú kozmetickou chirurgiou iba rozširovať svoje kariérne vyhliadky."

Takmer ako Ficova fitneska:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thesun.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu