Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FORBES v júlovom čísle spojil šport s biznisom!

(Zdroj: Forbes)

BRATISLAVA - Magazín Forbes vám v júli predstaví kľúčové športové rebríčky odpovedajúce na otázky, ktorý klub a ktorý športovec je najbohatší na svete. Svoje príbehy rozpovedia slovenské športové hviezdy a navyše prinášame Príručku: Ako zarobiť z vlastných úspor.

Pre nových predplatiteľov LEN V LETE špeciálna ponuka! S predplatným získate 15 € nákupnú poukážku na sortiment tovaru v Martinus.sk. Spájajú nás dobré príbehy. Objednajte si Forbes a zakotvite v mori úspešných príbehov. Viac na www.forbes.sk.

V exkluzívnej téme čísla s názvom Značka Sagan TM  sa dozviete, akú hodnotu má slovenský supertalent pre sponzorov a tím Cannondale, v rozhovore Vám povie, čo sa naučil na vlaňajšej Tour de France a miliardár Zdeněk Bakala odhalí, prečo chce vzkriesiť Preteky mieru.

Chcete vedieť, ktorý športovec zarába najviac? Ak myslíte na hviezdy hokeja, rýchlo na ne zabudnite. Tradičný rebríček Najbohatších športovcov sveta  má staronovú jednotku. Je ňou golfista Tiger Woods, ktorý sa dokázal po škandáloch vrátiť na vrchol. Sekunduje mu tenisová legenda.

Tajomstvo úspechu Blackhawks. Málokto na Slovensku neprial Michalovi Handzušovi získať Stanley Cup. Prečítajte si príbeh Chicago, záchranca Slovákov a NHL a zistíte, vďaka čomu klub čiernych jastrabov dokázal za pár rokov vyletieť spod priemeru NHL na vrchol.

Zarobte na vlastných úsporách. Bohatstvo nevybudujete za pár rokov. Aj to je jedna z rád, ktorá odznela na tradičnom Investičnom okrúhlom stole Forbesu, v ktorom odborníci ponúkli niekoľko možností, ako zarobiť na Vašich úsporách. Poučte sa z nich v Príručke investora.

Horalkový rast. Polovičný vlastník I.D.C. Holdingu Štefan Kassay v rozhovore s názvom Horalka je chuťou Strednej Európy prezradí, prečo firma rozširuje závod v Seredi a do ktorých arabských krajín chce vyvážať slovenské sušienky.

V júli Vám Forbes ešte prezradí ako dvojica mladých Slovákov pomáha imigrantom v USA, ako si vyrobiť pištoľ vďaka 3D tlačiarni a prečo bude v Európe dobre najskôr v roku 2015.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu