Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Neskutočné VIDEO: Batoľa prepláva bazén na jeden nádych!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Malá Elizabeth má iba 16 mesiacov a chodiť sa naučila iba nedávno, ale jej fyzické výkony sú hodné aj dospelého. Neskutočné zábery jej otca ukazujú, že na jedno nadýchnutie je schopná preplávať celý bazén, a to úplne sama, bez pomoci.

Nebojácne dieťatko pláva s hlavou pod vodou a keď sa potrebuje nadýchnuť, jednoducho sa otočí na chrbátik, nadvihne sa a zase upaľuje ďalej, až kým nedosiahne okraj bazéna. Na jednom videu to však Elizabeth bravúrne zvládne aj bez nádychu, na jeden šup.

Tento pozoruhodný výkon však mnohých divákov YouTube rozhorčil, pretože sa im zdalo, že rodičia Elizabeh nútia robiť to, čo nechce, aj keď je unavená. Otec Adam však poukázal na to, že obaja s manželkou sú profesionáli. On pracuje ako zdravotník a jeho žena šesť rokov robila plavčíčku, teraz vedú vlastné kurzy plávania. Obaja tak vedia poskytnúť urýchlenú prvú pomoc a zachraňovať ľudské životy.

Svoju dcéru majú vždy pod kontrolou a pozorne ju sledujú z okraja bazéna, pripravení okamžite zasiahnuť, keby nebolo niečo v poriadku. Adam dokonca aj ostatným rodičom odporúča, aby svoje deti naučili plávať. Nemali by to však robiť nešetrne a jednoducho ich hodiť do vody s tým, že ide o rýchly a zaručený spôsob. Takto by v nich totiž vyvolali iba doživotnú traumu.

Ako sa však zdá, Elizabeth nie je tento prípad a vo vode sa jej naozaj páči. Možno z nej napokon vyrastie aj olympijská hviezda. A ak nie, aspoň môže svojim rodičom poďakovať za celoživotný dar.

Plavecký výkon

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu