Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hororové VIDEO: Dievčatko (8) pri hre na ulici napadla doga!

Pes napadol dievčatko.
Pes napadol dievčatko. (Zdroj: YouTube)

PEKING - Šokujúce video ukazuje napadnutie a potrhanie osemročného dievčatka tibetskou dogou počas hry na ulici. Zábery zhotovené bezpečnostnou kamerou na začiatku júna nedávno zverejnila národná televízia a ukazujú veľkého psa, ktorý zvalí svoju obeť a odvlečie ju za auto. Záznam vyvolal ďalšie spory o chove nebezpečných zvierat v krajine.

Na záberoch vidno, ako sa dievčatko z čínskej provincie Šan-si, hrá na ulici, keď k nej pribehne tibetská doga, zvalí ju a asi 20 sekúnd s ňou máva ako s handrou. Našťastie jej na pomoc príde okoloidúci, ktorého Čínska ústredná televízia označila ako Yao Shengyuana, ktorý na odohnanie psa použil svoj motocykel.

"Začul som dievčenský plač a keď som sa otočil, zbadal som, ako pes tú dievčinku hryzie a ťahá. Z núdze, keďže som nemal nič po ruke, som do psa strčil svojím motocyklom," prezradil jej záchranca. Napokon sa na miesto činu zbehli viacerí ľudia a psa odohnali. Nemenovaná obeť skončila v nemocnici s vážnym poranením nôh.

Tibetskú dogu využívali kedysi najmä pastieri z Tibetskej náhornej plošiny pre jej schopnosť spacifikovať aj veľké dravce, ako sú vlky. Hoci ich útoky bývajú v Číne časté, smrteľné prípady sú vraj zriedkavé.

Jeden z nich sa však odohral v júni, kedy zapríčinil úmrtie iba trojročného dievčatka v Daliane v provincii Liaoning. Jeho matka nebola schopná útoku zabrániť. Osudným sa mu stalo uhryznutie do krku. Informoval portál dialymail.co.uk.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Doga napadla dievčatko

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu