Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Neskutočný pohľad: Opití rodičia tlačia kočík s bábätkom!

(Zdroj: YouTube)

UKRAJINA - Niektorí rodičia by sa mali nad sebou vážne zamyslieť! Ich nezodpovednosť totiž zachádza tak ďaleko, že svojimi alkoholickými či drogovými excesmi ohrozujú aj zdravie svojich detí. Ani vychádzka s bábätkom v kočíku, ktorá sa objavila na videu na YouTube, sa nemusela skončiť práve najlepšie. Veď posúďte sami.

Či boli rodičia pod vplyvom alkoholu alebo inej návykovej látky nie je známe, ale rozhodne ich chôdza nebola práve triezva. Najhoršie bola na tom zjavne matka, ktorú musel muž neustále pridŕžať, aby nielenže nespadla, ale nestiahla so sebou aj kočík s dieťatkom.

Najprv sa "unavený" párik ťažko vliekol po chodníku, aby neváhal v takomto stave prejsť cez cestu, kde ho pokojne mohlo zraziť auto. Ženin výkon napokon nabral na obrátkach, keď sa nevládala už ani držať rukoväte kočíka a hádzalo ju na všetky strany.

Vtedy muž prebral iniciatívu, chytil ženu pod pazuchu a na vedenie kočíka mu tak zostala iba jedna ruka. A že to šlo v takejto kombinácii veľmi ťažko, dosvedčujú aj samotné zábery.

Kam mal párik namierené a ako dopadla ich púť nevedno, ale dieťa sa svojim rodičom, ak sa nezmenia, v budúcnosti určite nepoďakuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu