Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pozrite si výstižné VIDEO: Ako to funguje na pošte a úradoch!

Vpravo či vľavo? To je otázka.
Vpravo či vľavo? To je otázka. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Hoci má nasledujúce "náučné" video názov "Ako to funguje na pošte a úradoch", dá sa aplikovať na akúkoľvek situáciu, kedy musí človek čakať v rade. Či už je to v obchode, na stanici alebo v kine, kde má možnosť vybrať si z viacerých pokladní a okienok. Murphyho zákon funguje vždy spoľahlivo a pri pohľade na milé kreslené zábery si viacerí z nás spomenú, že hoci je snaha veľká, aj tak osud s nami ľahko vybabre.

Určite to poznáte! Vojdete napríklad na poštu a zaradíte sa k tej tej relatívne menšej skupinke čakajúcich pred priehradkou. Ako to však už chodí, "susedov" samozrejme vybavujú vždy rýchlejšie, a tak vo vás skrsne plán využiť situáciu a prejsť urýchlene k nim. Kým sa však odhodláte a ste ešte iba na polceste, zrazu sa vás odzadu niekto predbehne a medzitým už aj do vášho radu pribudne ďalší príchodzí.

Takto "oklamaný" sa vrátite späť, ale zhodou okolností máte pocit, že ste opäť urobili chybu. Takto beznádejne pendlujete hore-dole a nech robíte čokoľvek, vždy si zvolíte tú nesprávnu možnosť. Ako naschvál, keď to už vyzerá, že predsa len sa dostanete až k vybaveniu toho, po čo ste prišli, zrazu sa zodpovedný pracovník kamsi odoberie a vy len márne dúfate, že nebude kdesi trčať celé minúty.

Hoci sa snažíte vytvoriť očný kontakt s niekým, kto by vás mohol pustiť pred seba alebo sa ho vyslovene opýtate, nie vždy narazíte na pozitívnu odpoveď, a tak vám neostane nič iné, iba si to martýrium pekne odstáť. Ak vás ani toto neodradí, ešte vždy má pre vás vyššia moc pripravených veľa spôsobov, ako vás úplne doraziť.

Dosvedčuje to aj úsmevné video na YouTube, ktoré tiež určite vytvoril niekto, kto má s podobnými krásami života bohaté skúsenosti. Je možno trošku prehnané a nie práve najnovšie, ale o to humornejšie a stále aktuálne.

 

Ako to chodí na pošte

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu