Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Divoká naháňačka v Česku: Nemec bil a znásilňoval prostitútky, polícii neušiel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA – Česká polícia dnes oznámila, že po dlhej, 80-kilometrovej naháňačke cudzinca na vozidle s nemeckou ŠPZ zadržala v spolupráci s nemeckými kolegami už na území Nemecka 40-ročného muža, ktorý chodil autom do Česka znásilňovať, biť a okrádať prostitútky.

K udalosti došlo ešte pred tromi týždňami, ale polícia o nich informovala až dnes, napísal spravodajský server Novinky.cz. Štyridsaťročný Nemec ozbrojený nožom nútil prostitútky k pohlavnému styku a keď odmietli, porezal ich alebo im päsťou vyrazil zuby. Potom ich okradol a zobral im mobil. Obete si vyberal najčastejšie v okolí Chebu, kde znásilnil osem prostitútok.

Na tiesňovej linke 158 naňho upozornila jedna z pouličných prostitútok. Policajná hliadka ho zastavila v Plzni a chcela ho legitimovať, ušiel jej však.  Niekoľko policajných áut prenasledovalo jeho Ford Mondeo, na ktorom po diaľnici v smere na Rozvadov išiel rýchlosťou až 150 km/h. Vzhľadom na premávku na diaľnici sa ho podarilo zastaviť až nemeckým policajtom za hranicami, v mieste, kde bola premávka v dôsledku opravy cesty zúžená do jedného pruhu.

Policajný riaditeľ Jaromír Kníže pre Novinky.cz povedal, že muža predbežne obvinili z ohrozenia cestnej premávky. Nemecká strana čaká, kým dostane z českej strany trestný spis o jeho útokoch na prostitútky, potom obvinenie rozšíria.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu