Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najtučnejší muž sveta (32) ohúril lekárov, fandí mu celý svet: VIDEO Po rokoch vstal z postele

Juan Pedro Zobraziť galériu (3)
Juan Pedro (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

MEXIKO - Život Juana Pedra nebol práve najšťastnejší. Uplynulých šesť rokov strávil v posteli a posledný rok a pol z nej ani nevstal. To si však vyžiadalo svoju daň a lekári nad mladým mužom len zúfalo krútili hlavami. Na ich obrovské prekvapenie sa Juan s obezitou rozhodol bojovať.

Viete si predstaviť, že by ste mali uniesť 500 kilogramov? Mexičan Juan Pedro s takouto váhou žil niekoľko rokov, kým sa nerozhodol podstúpiť diétu. A nielen to. Celý svet ohúril, keď pred pár dňami prvýkrát vstal z postele a začal chodiť. „Myslím, že je to nová nádej, dvere, ktoré sa otvorili pre mňa,“ vyjadril svoje pocity muž, ktorému lekári veštili skorú smrť, ak neschudne.

Býval najtučnejším mužom sveta: Teraz pózuje nahý, lebo je zúfalý

Najtučnejší muž sveta (32)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

S obezitou bojoval 32-ročný muž celý život, píšu zahraničné médiá. Odkedy Juan utrpel ako 17-ročný úraz, jeho stav sa z roka na rok zhoršoval a priberal. „Ako šesťročný som vážil 60 kíl a váha stúpala, pretože v 17 som vážil 230 kíl,“ opísal.

Najtučnejší muž sveta (32)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

Obézny mladý muž chce v mexickej Guadalajare podstúpiť liečbu obezity, jeho mama je však skeptická, pretože ani predchádzajúce pokusy zo strany lekárov Juanovi nepomohli schudnúť. Juan však nemá na výber – ak sa jeho život nezmení, hrozí mu zlyhanie orgánov a vážne zdravotné komplikácie spojené s cukrovkou. Ak bude liečba úspešná, Juan chce znova chodiť von, jazdiť autom a spievať v kostole. Predtým však musí podstúpiť chirurgický zákrok a držať prísnu diétu. 

Viac o téme: ObezitaJuan PedroNajtučnejší muž sveta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu