Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Muž odmieta sex s manželkou v maske trolla: Vyzerá úchylne!

(Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Inštruktorka gymnastiky Michelle Kerrinsová (38) z Los Angeles je posadnutá bábikami trollov natoľko, že vo svojej obrovskej zbierke ich má až 3000. Milovníčka rozprávkových postavičiek sa však v americkom televíznom programe venovanom rôznym závislostiam priznala, že s týmito hračkami má jej manžel menší problém. Akonáhle si žena na seba dá troliu masku, odmieta s ňou mať sex.

Michelle začala zbierať plastové figúrky, keď mala desať rokov a minimálne štyri dni v týždni trávi lovom na ďalšie kúsky, ktoré chce pridať do svojej obsiahlej kolekcie. Dokonca si vytvorila aj vlastnú "trolliu svätyňu", kde má schované všetky hračky.

Čaru bábik podľahla aj jej dcéra Delaney (14), ktorá pomáha matke s náročnou úlohou ich čistenia a fotografovania za účelom katalogizácie.

"Trollovia ma robia naozaj šťastnou, keď sa na mňa všetci pozerajú. Myslím, že sú tak škaredí, až sú krásni. Páčia sa mi čudné veci. Nikdy nebudem mať dosť trollých bábik...," prezradila televízii a pridala aj recept ako na ufrflaného manžela.

Keď sa Dean začne na jej zbierku sťažovať, Michelle si oblečie svoje obľúbené bikiny s trollou potlačou a hneď od túžby zmĺkne. Je tu však jedna maličkosť, ktorej stále nedokáže podľahnúť. Odmieta s ňou spať, keď má na sebe oblečenú trolliu masku. Informoval portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu