Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Deti prvýkrát skúšajú extrakyslé cukríky: Pozrite tie tváričky!

(Zdroj: Daily Distraction )

NEW YORK - Denná dávka rozptýlenia prichádza! Ak práve jete, prezeráte si nové príspevky na sociálnej sieti alebo len tak surfujete na internete, aby ste si prevetrali hlavu, pozrite si aj nasledujúce video a rozhodne sa na ňom pobavíte. Aspoň tak ako rodičia ratolestí, ktorí ich nakrúcali pri cmúľaní extrémne kyslých cukríkov.

Určite si ešte aj vy pamätáte, keď ste prvýkrát vyskúšali niečo náramne slané, štipľavé alebo kyslé ako cukríky, ktoré dostanete v obchode nejednej krajiny. Možno ste už boli dospelí, ale aj vám sa iste začali v ústach zbiehať sliny a tvár sa vám krčila do rôznych grimás tak ako deťom, ktorým rodičia podstrčili túto pochúťku.

V kompilácii starších hitov skĺbených do 66 sekúnd si teraz môžete pozrieť to najlepšie, čo sa na internete s touto tematikou nachádza. Pokým niektorí malí adepti síce vyzerajú, že im o chvíľu vypadnú oči alebo dostanú triašku, statočne cmúľajú cukríky ďalej a nenechajú sa zahanbiť. Iní jednoducho túto "dobrotu" radšej vypľujú, no aj tak ich tváričky ešte aj po tom odzrkadľujú, že zažili niečo veľmi nepríjemné.

Deti papajú kyslé cukríky

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu