Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Manželia vyhrali neskutočných 176 miliónov: Takto vyzerá ich život!

(Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Britskí manželia Gillian (41) a Adrian (42) Bayfordovci vyhrali pred deviatimi mesiacmi v lotérii 148,6 milióna libier (cca 176 miliónov eur), ale medializácii svojho šťastia sa urputne vyhýbali. Minulý týždeň však urobili výnimku a čosi o sebe denníku Daily Mail prezradili.

"Dostávame veľa listov, ale ak sa v tomto svete nespýtate, tak nič nemáte. Nemôžete niekoho odsúdiť len za to, že o niečo poprosí. Vyžaduje to veľa odvahy, požiadať niekoho o peniaze," povedala Gillian Bayfordová. Kým niekto iný by listy možno ani neotvoril a rovno hodil do koša, manželia zvažujú každý z nich.

Pred výhrou riešili každý mesiac manželia, ktorí žijú v grófstve Suffolk, ako vyjdú s peniazmi. Teraz tie problémy nemajú, ale sláva im rozhodne nestúpla do hlavy a svoje novonadobudnuté bohatstvo nezačali nezmyselne rozhadzovať. Ako svoju prvú dovolenku si nevybrali žiadnu exotickú destináciu, ale Škótsko, kde strávili nejaký čas u rodičov Gillian.

Namiesto luxusného vozidla si kúpili rodinný ford a ich deti stále chodia do rovnakej školy. Jediným výstrelkom tak zostáva kúpa sídla za v prepočte 7 miliónov eur. "Nemôžete povedať, že vás to nezmení, ale snažili sme sa, aby sa to nestalo. Nemáme finančné starosti a presťahovali sme sa do väčšieho domu, ale moje hlavné ciele sú rovnaké - priatelia, rodina, deti. Nezáleží na tom, koľko peňazí máte v banke, bez priateľov a rodiny by ste nič neznamenali, "uviedla podľa portálu novinky.cz Angličanka.

Určité problémy im výhra ale predsa len priniesla. Adrian roky prevádzkoval obchod s hudobnými nástrojmi, v januári ho ale musel zatvoriť. Údajne za ním denne chodili ľudia a prosili ho o peniaze. Plány na otvorenie internetového obchodu však stále zostávajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu