Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dôkaz, že peniaze menia človeka: Angličan vyhral 148 miliónov, odkopol ženu a nevie, čo od dobroty!

Dávna minulosť: Adrian s manželkou v čase výhry.
Dávna minulosť: Adrian s manželkou v čase výhry. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Slovákovi meno Adrian Bayford (44) nič nepovie, ale v Británii sa naozaj preslávil jedným významným momentom. A to tým, že sa mu v roku 2012 spolu s manželkou Gillian (41) podarilo v lotérii vyhrať neuveriteľných 128 miliónov libier. Bývalý poštár sa ale pod vplyvom toľkého finančného šťastia dramaticky zmenil. Svoju ženu vymenil za podstatne mladší model a na svoju milenku míňa vskutku lukratívne sumičky.

Otec dvoch detí to so svojou manželkou vydržal po výhre iba ďalší rok. Potom jej dal zbohom a dal sa dokopy s 28-ročnou Samanthou Burbidgovou, ktorá sa dokonca počas dovolenky na Maldivách stala jeho snúbenicou. Keďže láska vraj aj hory prenáša a v Bayfordom prípade nie je problém siahnuť do vrecka, mladá tmavovláska sa nemusí báť, že by sa o ňu nemal kto postarať.

Dievčina však nemá iba také obyčajné záujmy. Za kone a areál so stajňami už Bayford vyhodil dva milióny libier. K týmto zvieratkám má slečna zjavne blízko, keďže predtým pracovala ako hlavná koniarka v stajniach v Suffolku. Odtiaľ už ale odišla a presťahovala sa do snúbencovho novonadobudnutého sídla za šesť miliónov libier.

"Počul som od ľudí v krčme, že Adrian kúpil pre ňu 20 koní. A taktiež dačo na ich prepravu za 100-tisíc libier. Má všetko, okrem mobilnej diskotéky," povedal jeden z Bayfordových kamarátov pre denník The Sun.

"Musí svoje peniaze investovať, tak prečo nie do niečoho, čo zaujíma Sam?" pýta sa jeho ďalší priateľ. Veď 35-akrový pozemok so stajňami, halami a možnosťou dopriať si čaj v blízkosti peknej prírody je skvelý spôsob, ako utratiť nejaké tie peniažky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu