Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dôchodkyňa si sexom vyslúžila tri milióny: Musí ich vrátiť do posledného centa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gazetatema.net)

SHIZUOKA - Mala síce svoj vek, ale dokázala okúzliť boháča natoľko, že jej za dlhoročné poskytovanie sexuálnych služieb zaplatil poriadnu sumu peňazí. Teraz sa však všetkého luxusu musí vzdať, keďže podľa 79-ročného Japonca bola všetko iba pôžička.

Súd v Shizuoke rozhodol, že zvodkyňa (77) musí vrátiť svojmu exmilencovi v prepočte sumu 3 milióny eur, ktorú jej dokopy poskytol počas ich 10-ročného vzťahu. Žena peniaze použila na luxusné autá a nóbl apartmány, ale netušila, že jej drahý bude chcieť investované financie späť.

Muž na súde vyrukoval s tým, že všetky platby boli brané ako pôžičky, aby jej pomohol splatiť dlh bývalého milenca. Prokurátori tvrdili, že ho ulovila do "milostnej siete" s výstrednými sexuálnymi hrami, ktoré si užívali v rôznych hoteloch. Podľa sudcov však žena vedela, že nie je schopná poskytnuté peniaze vrátiť, aj keď si bola vedomá, že ide o pôžičku.

"Nemala schopnosť ani zámer splatiť dlhy," uviedol súd. Žena tak musí dať späť všetko do posledného centa a s hraním sa na boháčku je pravdepodobne koniec. Ak si teda ešte aj na dôchodku nedokáže nájsť ďalšiu obeť. Informoval portál austriantimes.com.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu