Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obézna sekretárka (34) baví svet: Trsala na autobusovej zastávke!

Ellie džemuje na zastávke
Ellie džemuje na zastávke (Zdroj: YouTube)

SOUTHAMPTON - Čakanie na autobus si ľudia krátia rôzne. Tak napríklad istá Britka si na zastávke zatancovala. Video zachytávajúce jej tanečné kreácie sa stalo internetovou senzáciou. A niet divu. Niektoré ťahy sú vskutku čarovné.

Hviezdou záznamu pochádzajúceho z anglického mesta Eastleigh je tridsaťštyriročná Ellie Colesová. Čakanie na autobus sa rozhodla spríjemniť si malým tancom. Najprv sa trochu ostýchala a len si podupávala nohami.

Po chvíli to ale žena, ktorá pracuje ako sekretárka, rozbalila a ukázala, čo je v nej. Začala krútiť bokmi a miestami aj prstami. Vždy, keď niekto prechádzal okolo nej, svoj tanec prerušila. No hneď, ako bol chodec preč, pokračovala tam, kde skončila. Ellieno vystúpenie zastavil až prichádzajúci autobus, ktorý ju odviezol domov.

Colesovú na kameru natočila Jane Rowlandová, ktorá vlastní kaviareň oproti dotyčnej autobusovej zastávke. "Tancuje tam každý deň a nás to vždy dobre pobaví a rozveselí," povedala denníku The Sun.

Svoju záľubu okomentovala aj samotná aktérka. "Milujem hudbu. Každý deň si ju cestou z práce púšťam v slúchadlách a jednoducho mi to nedá. Zakaždým ma roztancuje," vysvetlila sympatická Ellie.

Britka tancuje na autobusovej zastávke

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu