Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šokujúce odhalenie: Autor hitu Gangnam Style žil na Slovensku, predával na Miletičke!

Park si odskočil občerstviť sa ku kolegom
Park si odskočil občerstviť sa ku kolegom (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Juhokórejský raper, ktorý si hovorí Psy, dobyl svojím chytľavým hitom Gangnam Style celý svet. Nikto však zrejme doteraz nevedel, že tento umelec sa kedysi živil ako predavač na Slovensku! Bratislavčania ho mohli vídavať na známom trhovisku v centre mesta.

Psy, vlastným menom Park Jae-sang, na začiatku svojej kariéry zrejme ani netušil, aký ošiaľ medzi ľuďmi spôsobí. Jeho tvorba sa síce niekomu môže javiť ako lacná a bezduchá, napriek tomu si však dokázala získať milióny priaznivcov. Dokazujú to napríklad štatistiky na serveri Youtube, kde si klip ku skladbe Gangnam Style pozrelo už viac ako 1,5 miliardy užívateľov. 

Topky pred niekoľkými dňami kontaktoval Bratislavčan, ktorý tvrdí, že tento úspešný hudobník žil pred pätnástimi rokmi na Slovensku, a že v skutočnosti sa narodil vo Vietname, nie v Južnej Kórei. Predtým, než sa z neho stala hviezda prvej veľkosti, sa živil, ako vedel. Zakotvil dokonca na známom bratislavskom trhovisku na Miletičovej ulici. Sortiment, ktorý vo svojom stánku predával, sa ničím nelíšil od tých ostatných. Nechýbalo oblečenie, hodinky či rôzne domáce potreby.

Hudba vraj Jae-sanga sprevádzala na každom kroku. "Neustále si vyspevoval, aj keď sme doma pozerali televíziu. Ku koncu mi to už poriadne liezlo na nervy, ale nemal som to srdce mu za to vynadať," povedal náš zdroj.

Múza Parka kopala čoraz častejšie, a tak sa pred pár rokmi vrátil späť do Južnej Kórey, aby tam rozbehol hudobnú kariéru. A to sa mu aj podarilo. Je síce málo pravdepodobné, že úspech dnes už legendárnej piesne Gangnam Style niekedy prekoná, ale aj keby nie, do konca života má, ako hovoria Česi, "vystláno".

Tento článok sa nezakladá na pravde. Ak si niekto ešte náhodou nestihol všimnúť, dnes je prvý apríl :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu