Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nový klip rappera PSY prekonal 100 miliónov zhliadnutí, pozrite si tento hit!

PSY v spoločnosti polonahých krások
PSY v spoločnosti polonahých krások (Zdroj: YouTube)

SOUL - Už viac ako sto miliónov zhliadnutí nazbieral do dneška nový videoklip juhokórejského rappera PSY s názvom Gentleman na serveri YouTube. Pokračuje tak v lámaní rekordov a ide v stopách megahitu Gangnam Style, ktorý s viac ako 1,5 miliardy pozretí drží prvenstvo.

Predchádzajúci rekord v rýchlosti prekonania stomiliónovej hranice počtu zhliadnutí na YouTube držala hviezda britskej talentovej šou Susan Boyle a jej súťažná pieseň I Dreamed A Dream, ktorá v roku 2009 dosiahla sto miliónov za zhruba týždeň.
 
Videoklip Gentleman nazbieral vyše 20 miliónov zhliadnutí už počas 24 hodín od svojho zverejnenia v sobotu večer. Tým hladko v tejto kategórii zbavil titulu Justina Biebera a jeho klipu Boyfriend, ktorý za prvý deň od zverejnenia na YouTube v roku 2012 zaznamenal "len" osem miliónov zhliadnutí.
 
Gentleman stúpa tiež v rebríčkoch hitparád po celom svete. Do prvej desiatky sa už podľa internetových obchodov iTunes dostal v mnohých krajinách vrátane Francúzska, Austrálie, Británie či Kanady. Na prvej priečke je vo Fínsku, Švédsku, Dánsku a Grécku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu