Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

IT-čkár (45) príde v TV konečne o panictvo: Sex s dôchodkyňou (68)!

Clive a jeho sexuálna terapeutka.
Clive a jeho sexuálna terapeutka. (Zdroj: channel 4)

LONDÝN - Britský televízny kanál Channel 4 sa chystá vo štvrtok v hlavnom vysielacom čase zverejniť zábery, v ktorých 45-ročný počítačový inžinier stratí svoje panictvo so 68-ročnou náhradnou sexuálnou partnerkou. Podľa niektorých je to už naozaj silná káva.

V dokumente s názvom 40-roční panici sa tentokrát predstaví Clive, ktorý letí do USA, aby si splnil svoj sen so Cheryl Cohen-Greeneovou, sexuálnou terapeutkou, ktorej práca inšpirovala aj filmárov. Snímka The Session, v ktorej hlavnú úlohu hrala Helen Hunt, bola dokonca minulý rok nominovaná na Oskara.

Diváci britského dokumentu však uvidia čosi oveľa reálnejšie ako hollywoodske zábery. Vitálna dôchodkyňa vykoná sexuálny akt na plachom Cliveovi z Hertfordshire, ktorý má pohlavný styk prvýkrát po štrnástich dňoch po radikálnej sexuálnej terapii.

Dokument, ktorý má ísť do televízneho éteru vo štvrtok o deviatej hodine večer miestneho času, ukazuje "intenzívne puto, ktoré sa rozvíja medzi Cliveom a pani Cohen-Greeneovou, keď mu pomáha čeliť svojmu strachu z intimity", napísal Channel 4.

Vivienne Pattersonová, hovorkyňa Mediawatch, ktorá bojuje za rodinné hodnoty v médiách, má však obavy, že dokument môže prekročiť hranicu od vzdelávacieho programu smerom k voyerizmu. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu