Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Neskutočné VIDEO: Predaj drog v Anglicku, kupujú si ich ako zmrzlinu!

(Zdroj: YouTube)

BIRMINGHAM - Bezpečnostná kamera na ulici v anglickom Birminghame natočila zábery, z ktorých zostala šokovaná aj tamojšia polícia. Za bieleho dňa k autu drogového dílera pribehli desiatky závislých, ako keby "naháňali dodávku so zmrzlinou".

Na zázname vidno, ako auto zastavilo približne o 8.30 ráno medzi domami v Birmingame a zablokovalo úzku ulicu. Nehladiac na to, že iba pár metrov odtiaľ sa nachádza škôlka, sa zrazu vyrojil dav ľudí a rozbehol sa smerom k vozidlu. Narkomanov vonkoncom netrápilo, že po chodníku kráča aj žena tlačiaca kočík.

Vrchný inšpektor vo West Midlants Nick Walton uviedol, že to, čo sa odohráva na videu je "bezprecedentné". "Drogové transakcie prebiehajú diskrétne, ale zábery, ktoré sme získali, ukazujú asi 30 ľudí, ako sa ponáhľajú k autu dílera za denného svetla. Je to bezprecedentné. Bežia ako deti k človeku so zmrzlinou," okomentoval s tým, že díler si musel naozaj veriť, keď sa nebál ani prípadných policajných hliadok.

Následne policajti pri akcii zistili, že crack a heroín sa nehanebne ponúka nielen v parkoch ale aj na detských ihriskách. Dokopy zatkli 29 ľudí, ktorých uväznili za predaj a šírenie drog. Informoval portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu