Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rusi to natreli drogovému dílerovi: Zlynčovali ho na parkovisku!

Tak mu treba! Zobraziť galériu (2)
Tak mu treba! (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Obyvatelia ruskej metropoly už majú dosť dílerov, ktorí nehanebne kšeftujú s drogami a sú tak drzí a arogantní, že sa už ani neunúvajú svoje "povolanie" skrývať. Nazlostení ľudia si na nich rozhodli posvietiť a uštedriť im príučku.

Moskovčania sú zúfalí, pretože ich mesto je plné dílerov, ktorí ponúkajú svoj tovar za bieleho dňa. Situácia je naozaj vážna, kvôli závislosti tu ročne zomrú tisícky ľudí. A keďže nič nenasvedčuje tomu, že s tým polícia v dohľadnej dobe niečo urobí, zakročili samotní obyvatelia. Vytvorili protidrogové komando, ktoré bojuje s obchodníkmi s návykovými látkami po svojom.

Na internete sa objavilo už niekoľko videí, ktoré zachytávajú lynčovanie lapeného dílera. Na jednom z nich vidno muža, ktorý môže mať okolo štyridsať rokov, ako pyká za svoje hriechy. Záznam začína tým, ako k nemu pristupuje skupina mladíkov a začne ničiť jeho auto. Kladivom rozbíjajú sklá aj kapotu.

Rusi to natreli drogovému
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Potom sa už pustia do samotného dílera. Vytiahnu ho z jeho bieleho Renaultu a držia za ruky, aby nemohol utiecť. Dávajú mu jasne pocítiť, že to, čo robí, je hnus. Či je takéto varovanie dostatočné, ukáže až čas.

Lynčovanie drogového dílera

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu