Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hanba Európanov na Bali: Rozvášnený pár pristihli pri sexe v chráme!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thetimes.co.uk, topky.sk)

JAKARTA - Úrady na indonézskom ostrove Bali zvažujú vyvesiť na hinduistické chrámy upozornenie, že sa vo svätyniach nesmie prevádzkovať sex. Prinútil ich k tomu vášnivý estónsky pár, ktorý bol v jednom z miestnych chrámov pristihnutý pri čine.

Indonézska polícia predvolala Estóncov na výsluch po tom, čo ich pri pohlavnom styku v chráme v dedine Saraseda našli mládežnícki vodcovia, ktorí išli skontrolovať, ako postupujú opravy svätyne.

"Tvrdili, že skutočne netušili, že v chrámoch na Bali je sex zakázaný. Tak sme ich prepustili a nechali sme na vedúcich predstaviteľoch dediny, aby rozhodli, ako prípad riešiť," povedal Hadi Purnomo, šéf polície okresu Gianyar.

"Nakoniec dedina stanovila, že usporiada očistný rituál, a nariadila previnilcom zaplatiť 20 miliónov rupií (asi 1600 eur) na jeho financovanie," dodal.

Estónska dvojica sa priznala, že pred pohlavným stykom použila aj sprchu chrámu, a za svoje činy sa ospravedlnila. Predstavitelia okresu, kde sa incident stal, teraz zvažujú, či majú vedľa obvyklých ceduliek zakazujúcich v chrámoch jesť alebo fajčiť pridať aj nápisy "no sex".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu