Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tínedžerka (19) zje 15 dezodorantov za mesiac: Rozplývajú sa v ústach!

Nicole vo svojom živle Zobraziť galériu (2)
Nicole vo svojom živle (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Devätnásťročná Nicole z New Yorku má zaujímavú posadnutosť. Od svojich sedemnástich rokov je závislá na pojedaní veci, ktorá je určená na odstraňovanie zápachu. Spotreba dezodorantov je tak u nej oveľa vyššia, ako u ostatných ľudí.

Newyorčanka sa nedávno v americkej televízii TLC priznala k jednej z najbizarnejších závislostí na svete. Tvrdí, že chuť dezodorantov ju lákala už odmalička, pravidelne konzumovať ich však začala pred dvoma rokmi. Denne zje približne polku prostriedku na ničenie nepríjemného pachu, za mesiac to teda činí pätnásť celých kusov. "Milujem jeho jemnú chuť. Úplne sa mi roztápa na jazyku," rozplýva sa závisláčka.

Tínedžerka (19) zje 15
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Tínedžerka pripustila, že keď jej dezodorant dôjde, pochytí ju úplná panika. Beží vtedy do najbližšej drogérie, aby si urobila zásoby. Konzumácia dezodorantu sa ale negatívne odráža na jej zdraví. Máva po ňom extrémne sucho v ústach a kŕče v bruchu, a preto niekedy radšej urrednostní dezodorant vo forme spreja.

"Viem, že si tým ubližujem. Skúšala som prestať, ale po týždni som sa k tomu znovu vrátila. Keď som ho totiž nejedla, strašne ma bolela hlava," povedala závisláčka.

Dezodoranty sa vyrábajú z vosku a oleja. Ich ďalšou zložkou je však aj hliník, ktorý v nadmernom množstve môže viesť k záchvatom, demencii či dokonca smrti. Nicole nedávno vyhľadala lekára, ktorý potvrdil, že jedením dezodorantov riskuje svoje zdravie. Momentálne sa preto so svojím zlozvykom snaží prestať, aj keď, ako poznamenala, to nie je vôbec ľahké.

Newyorčanka konzumuje dezodoranty

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu