Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šialená závislosť: Bláznivý Američan (22) je morský panic!

(Zdroj: Facebook)

FLORIDA - Eric Ducharme (22) z amerického štátu Florida má zvláštnu závislosť, ktorá by mohla byť určená skôr ženám. Mladík si totiž zvykne na spodnú časť tela nasadiť obriu plutvu a s jej pomocou skúma miestne krištáľovo čisté prírodné pramene. Sám o sebe tvrdí, že sa cíti byť duševne morskou pannou, respektíve v jeho prípade panicom.

Eric z mestečka Crystal River sa živí ako krajčír špeciálnych kostýmov a morskými pannami je posadnutý už od detstva. Niet preto divu, že si na nich vybudoval doslova závislosť, ktorú osvetlil v programe televízie TLC.

Aj keď jeho životný štýl sa dá rozhodne označiť za kuriózny, jeho rodina a dokonca aj kamaráti si naň už zvykli, hoci sa to nezaobišlo bez počiatočného šoku. Tento spôsobil aj svojmu priateľovi Matthew Quijanovi hneď na prvom rande, keď ho oboznámil so svoju záľubou. Podľa neho mu mierne padla sánka, ale zdá sa, že sa s tým rýchlo vyrovnal. "Keď si ideme zaplávať, unikne do svojho vlastného kútika, kde sa snaží ukryť pred svetom tam vonku," uviedol Quijano.

Jeho slová potvrdzuje aj samotný Eric, ktorý uviedol, že toto je cesta, ktorú si v živote vybral. Trikrát týždenne si chodieva na hodinu a pol zaplávať v jednom zo svojich trblietavých kostýmov. "Keď si nasadím chvost, cítim sa ako premenený. Keď sa dotknem vody, mám dojem, že vstupujem do iného sveta," prezradil televízii mladík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu