Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Američanka (29) už desať rokov pije strašnú nechutnosť!

Michelle si bez krvi nevie predstaviť svoj život Zobraziť galériu (3)
Michelle si bez krvi nevie predstaviť svoj život (Zdroj: profimedia.sk, TLC)

LANCASTER - Dvadsaťdeväťročná Michelle z Kalifornie si posledných desať rokov "fičí" na pití krvi. Za týždeň si jej dopraje až osem litrov. Väčšinou pochádza z prasiat, niekedy jej ju ale daruje kamarát Johnny. Nákazy sa vraj nebojí.

Mladá Američanka púta pozornosť už na prvý pohľad. Extravagantný účes, piercing a tetovanie sa dá totiž len veľmi ťažko prehliadnuť. Nezvyčajný však nie je len jej vzhľad, ale aj chute. Jej obľúbeným drinkom je totiž Bloody Mary, v ktorej paradajkovú šťavu nahrádza krvou, píše Daily Mail.

Američanka (29) už desať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk, TLC)

"Krv je pre mňa rovnako dôležitá ako voda. Pijem ju vždy, keď sa dá. Pri pozeraní televízie, čítaní knihy, maľovaní, jednoducho pri hocičom," povedala Michelle pre káblovú televíziu TLC. Závislosť na najvzácnejšej tekutine je u nej tak silná, že si ju musí dať hneď, ako ráno vstane. Inak začne byť nervózna a podráždená. Niekedy krv dokonca používa aj pri varení.

Američanka (29) už desať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk, TLC)

Krv je prasacia, ale raz do týždňa si upírka pochutnáva aj na ľudskej. "Nepijem krv len tak hocikoho. Musí to byť človek, ktorého dobre poznám, priateľ alebo dobrý kamarát," vysvetľuje.

Z podivnej záľuby sa mnohým ľuďom obracia žalúdok. Michelle ale tvrdí, že je to, akokeby človek pil víno. "K cítim, ako mi krv steká dolu hrdlom, je to rovnaké, ako keď mám nádchu a napijem sa teplého grogu," dodáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu