Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Matka (40) dáva jesť svojim deťom pleseň a piť špinavú vodu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN - Istá britská mamička sa rozhodla posilniť imunitný systém svojich detí netradičným spôsobom, dáva im jesť špinavé a plesnivé jedlo. Diane Hammillová (40) totiž neverí, že by im tým ubližovala, ale práve naopak.

Podľa Diane je normálne, ak si jej potomkovia dajú džem s plesňou alebo pokazené mlieko. Mamička troch detí - Mayi (14), Noaha (12) a Mathiasa (8) - uviedla, že niektorí by si mohli myslieť, že je zlým rodičom, ale ona tvrdí, že plesne a špina sú dobré pre zdravie človeka.

Diane uviedla, že jej názory sa začali formovať, keď bola odkázaná iba na výchovu svojho otca a dedka. "Naša kuchyňa bola vždy plná neporiadku. Aby som sa najedla, častokrát som vyjedala chladničku a veľa potravín v nej bolo po dátume spotreby," uviedla mamička, ktorá začala byť ešte viac posadnutá baktériami po tom, čo sa u dcéry Mayi objavila dermatitída spôsobená používaním antibakteriálnych prípravkov.

"Bola som odhodlaná vybudovať ich imunitný systém tak, aby bol lepšie vybavený pre boj s chorobami," prezradila Diane, ktorá však začala mať kvôli tomu problémy so svojím manželom Johnom. Ten bol zdesený, že ich deti nechá jesť špinu a manželstvo sa rozpadlo krátko po narodení ich najmladšieho syna.

"Páčilo sa mi byť vydatá a rozchod bol ťažký, ale cítila som, ako keby mi spadol kameň z pliec. Namiesto čistiaciach sprejov som začala domov utierať iba vlhkou handričkou a nevadí mi, že už nie je nie je taký "čistý"," zverila sa Diane portál thesun.co.uk.

Diane Hammillová
Zobraziť galériu (2)
Diane Hammillová  (Zdroj: thesun.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu