Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Matka urobila z vypapanej dcéry modelku: Takto schudla 40 kíl!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Daily Mail)

ROTHERHAM - Mladá Britka si nevedela dať rady so svojou pribúdajúcou váhou a hoci vyskúšala snáď všetky dostupné diéty, nemali žiadny efekt. "Zázrak" sa stal až po tom, čo na nej matka vyskúšala hypnózu.

Danielle Daviesová (26) z britského Roterhamu začala priberať na váhe počas dospievania. "Vážila som zdravých 57 kíl, ale keď som mala 18 rokov, študovala som ďaleko od domova a moje stravovacie návyky neboli príliš dobré. Spoliehala som na rýchle jedlá ako hamburgery či pizza, namiesto toho, aby som si sama varila," uviedla 167 cm vysoká dievčina, ktorá nabrala ďalšie kilogramy po rozchode s priateľom. Pred televízorom vyjedala chipsy, sušienky a čokoládu, ktoré zapíjala sladenými nápojmi. Nakoniec jazýček váhy ukázal 90 kíl.

Danielle poriadne pribrala a chcela schudnúť.
Zobraziť galériu (3)
Danielle poriadne pribrala a chcela schudnúť.  (Zdroj: Daily Mail)

Ako 23-ročná sa presťahovala späť k rodine, ale aj napriek všemožnej diéte, sa jej nijako nedarilo dostať do predošlej formy. Vtedy jej matka, odborníčka na hypnózu, navrhla, že by ešte mohli vyskúšať aj niečo iné. Počas prvého 25-minútového sedenia jej do hlavy vštepila myšlienku, že má bypass žalúdka a naozaj to začalo zaberať. Už počas prvých šiestich mesiacov schudla takmer 40 kíl, z veľkosti 18 sa dostala na veľkosť 8 a tento stav sa jej darí udržiavať aj naďalej.

"Uložila ma na gauč, zatiaľ čo so mnou hovorila o zdravom stravovaní. Cítila som teplo a ospalosť, ale bola som hore a pri vedomí po celý čas. Nemala som pocit, že prechádzam nejakou zmenou, ale v priebehu niekoľkých hodín som prestala pociťovať hlad. Miesto čokolády alebo čipsov som sa tešila na zdravý šalát na večeru," uviedla šťastná Danielle, ktorá síce teraz už je to, čo chce, ale vzadu v hlave vraj stále počuje matkin hlas, ktorý jej bráni v prejedaní sa. Informoval portál dailymail.co.uk.

Matka dopomohla dcére k peknej postave.
Zobraziť galériu (3)
Matka dopomohla dcére k peknej postave.  (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu