Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kto s vami volá na erotickej linke? Pozrite sa na "krásnu, štíhlu brunetku"!

(Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Muži na druhom konci linky si predstavujú Denise Saundersovú ako štíhlu, mladú krásku s dlhými hnedými vlasmi a očakávajú, že im splní všetky ich tajné erotické túžby. Ako to však už v takýchto prípadoch chodí, podobná vízia je poriadne vzdialená od reality. Ide totiž o 46-ročnú rozvedenú pokladníčku z britského Hailshamu, ktorá nadovšetko miluje vylihovanie na gauči.

Denise sa v októbri 2010 rozpadlo 11-ročné manželstvo a zastali po ňom akurát tak vysoké dlhy a hypotéka, ktorú zrazu musela sama splácať. Vydesená minimálnou mzdou za prácu v supermarkete nezvládala držať krok s účtami, a tak začala hľadať iné alternatívy. Keď jej priateľka navrhla, či si nechce privyrobiť ako telefonistka na erotickej linke, najprv jej to prišlo smiešne, ale potrebovala peniaze, a tak sa agentúre v lete 2011 upísala.

Operátorky dostávajú až 5 libier za minútu v závislosti na tom, ako dlho sa im podarí udržať záujemcov na linke. Keďže Denise stále pracuje aj v obchode, svojej bokovke sa môže venovať iba medzi siedmou až desiatou hodinou večer. Odkedy má tento džob, prijala už viac ako 1000 hovorov a zarobila takmer 35-tisíc libier (cca 40-tisíc eur).

Podľa nej začiatky neboli ľahké, ale keď si uvedomila, že ľudia vlastne o nej nič nevedia a môže byť kýmkoľvek chce, tak to bolo zrazu oveľa jednoduchšie. Vytvorila si alter-ego a dala si meno Raven. Je krásnou a štíhlou mladou brunetkou, ktorá to má rada divoko a spraví čokoľvek.

"Môj prvý volajúci bol 82-ročný George. Jeho žena pracovala v noci a jeho malým tajomstvom bolo, že zakaždým, keď odišla, obliekol si jej spodnú bielizeň. Telefonát s ním bol veľmi rýchly, ale zarobila som 5 libier," zaspomínala si Denise na svoj prvý zážitok a dodala, že George je odvtedy jej pravidelným zákazníkom.

"Niektorí sa chcú len porozprávať, čo je v poriadku. Nebýva to iba o sexe. Počas rušných období ako je deň svätého Valentína a Vianoce, musím zvýšiť počet hodín z troch na šesť. Väčšinu nocí, keď odložím telefón, mám sucho v hrdle a ruka ma bolí z jeho držania. Je to vyčerpávajúce," uviedla Denise, ktorej sa podarilo splatiť veľkú časť dlhu a teraz zvažuje, že po 11 rokoch dá v supermarkete výpoveď a erotické hovory sa stanú jej prácou na plný úväzok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu