Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO ženy s rakovinou vyvolala šialenstvo: Jazvy prekrýva tetovanie!

Tetovanie zakrýva jazvy po mastektómii Zobraziť galériu (2)
Tetovanie zakrýva jazvy po mastektómii (Zdroj: hairscapades.com)

ONARIO - Zákerná rakovina pripravila mladú Kanaďanku o obidve prsia. Pohľad na plochý hrudník s dvomi veľkými jazvami uprostred bol pre ňu tak bolestný, že si ho nechala potetovať. Fotka hotového diela vyvolala na internete hotové šialenstvo.

Inga Duncan Thornellová absolvovala pred časom obojstrannú mastektómiu. Hrudníkom sa jej odvtedy tiahnu dlhé jazvy, ktoré sa rozhodla prekryť rozsiahlou "kerkou". Tatérke Tine Bafarovej trvalo polroka, kým ju dokončila, uvádza Daily Mail. Fotografia torza ženy s farebným tetovaním sa internetom začala šíriť ako blesk.

FOTO ženy s rakovinou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: hairscapades.com)

"Dostávam na ňu samé pozitívne ohlasy. Mnohé ženy s podobným osudom mi píšu a ďakujú za odvahu, ktorú som im svojím činom dodala. Niektorým sa síce môj výstredný kúsok nepáči, ale možno by inak hovorili, keby sa každý deň museli pozerať na hrudník, kde namiesto prsníkov vidno len škaredé jazvy," povedala Inga.

Jej snímku doteraz lajkovalo takmer 150 000 ľudí a zdieľalo 120 000. Sociálna sieť Facebook ju paradoxne zakázala, pretože zobrazuje nahotu. Užívateľov tento krok pobúril a mnohí to dali vo svojich komentároch aj patrične najavo. "Ktokoľvek, kto tvrdí, že táto fotka je urážajúca, je slepý, sexistický a obmedzený. Nemám slov," píše sa v jednom z nich.
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu