Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Brazílčan (39) si dal potetovať očné bielka: Dva dni plakal čierne slzy

Rodrigo Santos Zobraziť galériu (2)
Rodrigo Santos (Zdroj: mstarz.com)

SAO PAULO - Brazílčanovi Rodrigovi Fernandovi dos Santosovi nestačilo, že má potetovaných 70 percent tela, so svojou posadnutosťou zašiel ešte ďalej. Atrament si nechal vpichnúť aj do očí. Viac ako človeka teraz pripomína kreatúru, ktorej by sa slabšie povahy mohli zľaknúť.

Tridsaťdeväťročný muž je veľkým fanúšikom tetovania, čo je zjavné už na prvý pohľad. Nedávno sa rozhodol, že si dá potetovať aj očné buľvy. Jeho kamarát Rafael Leao Dias mu špeciálnou ihlou pichol medzi spojivky a bielka atrament a premenil ich tak na čierne. Natrvalo.

Brazílčan (39) si dal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mstarz.com)

"Dva dni som plakal atrament. Zdá sa mi, že v dôsledku toho tetovanie trochu vybledlo," povedal Rodrigo, ktorý za zákrok zaplatil 500 dolárov (380 eur).

Tetovanie očí sa údajne vykonáva už viac ako dvetisíc rokov. Technika, ktorá bola použitá u Santosa, patrí k tým najnovším. "Ešte nepoznáme dlhodobé riziká, ktoré s ňou môžu byť spojené. Počul som už ale o niekoľkých mužoch, ktoré po nej začali strácať zrak," uviedol pre portál news.com.au austrálsky tatér Jack Smith.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu